Julskrivbok

Kom på att jag måste ju visa min skrivbok som jag köpte för ett tag sen.
Jag är duktig på att få idéer men jag är lika duktig på att glömma dom så i år bestämde jag mig för att köpa en skrivbok som jag kan skriva upp alla mna idéer i så jag inte glömmer dom. Jag köpte en röd, fin stilren bok. Jag tror inte att jag ska dekorera den fr jag planerar att ha den i många år och jag vill inte vara missnöjd med resultatet. Eller tycker ni att jag ska dekorera den?



Mjuka paket

God morgon på er!
Jag har funderat på julklappar till alla nära och kära sen i augusti och jag börjar bli klar med NÄSTAN alla. Dock har jag några svåra kvar. Men jag gillar att vara väl förberädd. Jag brukar inte köpa mina julklappar så jättetidigt eftersom att jag kan ångra mig och komma på något annat mycket bättre och personen kan köpa de själv och då är det inte roligt att komma med det i julklapp. Men jag gillar att veta allt jag ska köpa.
Menmen nog om de. Är det bara jag som älskar sånna här mjuka paket? Ser dom inte så härlig ut att öppna? Tycker dom är så fin.

Skumtomtarna är här!

Kolla in vad jag hittade på Ica idag! En av mina absoluta favoritgodis vid jul är dessa underbara skumtomtar. När jag äter en sån, då är det jul för mig. Så självklart kunde jag inte låta bli att köpa nu när det fanns. Som jag har längtat!
Hittade en tidning också. Blir en härlig kväll de här med tidning och tomteskum. Roligt att de har kommit en ny juleskum också med polkagrissmak. Den ska bli kul att prova. Har ni ätit de?




Vad tror ni?


Är det någon mer än jag som älskar skumtomtar?


MYS!

Halloween ljuslykta

Nu har jag fått helg också =) Ska bli så skönt när halloween "firandet" är över så man helt och hållet kan tänka på julen. För alltid efter halloween brukar alla affärer få upp allt julpynt vilket jag har längtat så mycket till!
Jag är inte den som köper saker till halloween men i år slog jag på stort och köpte mig en liten ljuslykta, haha. Som jag tänkte inviga i helgen.
Vad tycks?

årets första lilla julbak

Förra veckan fick jag hem lite saker från panduro som jag hade beställt. Jag tänker inte gå in på allt jag köpt i detalj nu utan det kommer ni nog få se mer framöver vad jag gör för julpyssel av det.
Men så fort jag har beställt nått från panduro och fått det hem så känns det som att jag måste beställa nått mer fort. Jag tror det nästan är lite farligt, haha. Jag kommer nog bli ruinerad på panduro! Men det är just nu när det börjar närma sig jul som jag blit helt tokig i pyssel och bak.
I helgen gjorde jag årets första mjuka pepparkaka som var helt underbart god! Den är självklart slut nu.. Jag fick en bit och min pojkvän åt resten (fortfarande lite sur över det). Ändå så tjatar han efter mer, haha. Men jag får väl vara glad att han tycker om det jag bakar i alla fall.
Lite pyssel från panduro. Bland annat wellpapp, scrapbookingpapper, snöre osv..

Godisskål

I helgen invigde vi den minsta skålen.

Frossa i jultidningar

Halloj! Som ni vet så kommer jultidningarna in till butikerna på rullande band och självklart är jag där snabbt som ögat och nallar. Igår blev det tidningen 101 idéer som jag tycker är så OTROLIGT bra! Älskar verkligen den tidningen vid jul! Och idag köpte jag Härliga jul som innehåller massa trevliga recept. Tummen upp!
Nästa helg är det dags för Halloween och efter de brukar alla affärer få upp julsakerna så snart alla julälskare får vi frossa i glitter och tomtar!
Lycklig Tjej!

Mynte

Då var det äntligen helg igen. Har haft en jobbig morgonvecka då jag stiger upp 04.55 varje morgon vilket jag tycker är extremt jobbigt.Nästa vecka kommer jag jobba kvällar så då slutar jag 23.50. Är faktiskt skönare för jag är absolut ingen morgonmänniska!
Som ni kanske har läst så älskar jag IB Laursens kollektion Mynte så jag har beställt tre skålset i färgen mint och jag fick hem dom i början av veckan. Så himla fina! I dom här kommer alla mina bakverk blandas i både i jul och under resten av året.
Vad tycker ni? Är dom fin? =)

Plåtburkar

Hallå på er! Har precis tittat på halv åtta hos mig på tv:n. Tittar ni på de? Snart är det äntligen helg, som jag har längtat! Förra helgen var jag på second hand och letade efter plåtburkar som jag ska måla om och ha kakor, godis och lussebullar i till jul.
Det här locket tänker jag inte måla om. Den här vill jag ha den som den är för jag tycker den var så gammaldags och fin. Vad tycker ni? =)

Julmagasin

Hej Hörrni! Ni har väl inte missat julmagasinen som börjar komma ut i butikerna redan nu?
ISABELLAStidningen har jag ju redan visat men en av mina favorittidningar vid jul är denna som kommer varje år.
Väldigt bra innehåll i år kan jag säga. Så för er som inte redan har köpt den så kan jag varmt rekomendera denna om ni vill få lite julkänslor.

7 rätt på trav

Har spelat på trav idag och fick 7rätt! YEY för mig! :D Vann 8000. Lite extra pengar till julklappar kanske;)


Isabellas

Härligt att jultidningarna äntligen har kommit på ica. Som jag har längtat! Köpte Isabellas tidning igår på ica. Det var mysig och bra och det hinner komma en till i November som också handlar om julen! Jippi!
Det som är bra med jultidningar är att man har kvar dom år ut och år in och tittar i dom varje år för inspiration. Vanliga modetidningar som jag köper regelbundet annars slängs eller tittas aldrig i igen.
MYS!

Panduros nya hemsida

Mår inte så bra idag. Ont i halsen och är väldigt seg och trött så jag försöker vila så mycket som möjligt innan jag sticker på jobbet så nu sitter jag och kollar på panduros hemsida. Ska nog beställa där ifrån på fredag då jag får lön. Ser ut som att det kan bli ganska mycket så det är lika bra att vänta, haha.
Panduro har ju gjort om på deras hemsida. Jag brukar alldrig tycka att företag  gör om till det bättre när det gäller webbsidor men panduros nya tycker jag dom har lyckats jättebra med. Lätt att hitta nu så jag är posetivt överraskad. Spana in ni med HÄR.

kaspar i nudådalen avsnitt 8

Jag vill be om ursäkt för otroligt dålig uppatering. Jag har saker att visa er men jag har inte haft någon ork alls. Har varit en tung och tråkig vecka tyvärr. Men ikväll är sista kvällen jag jobbar. I morgon ska jag baka en massa julgodis hade jag tänkt så då ska jag visa er sen hur det blev. Förra helgen gjorde jag lite julkort också som jag ska visa er nått tag.

kaspar i nudådalen avsnitt 7


Kaspar i nudådalen avsnitt 6


Kaspar i nudådalen avsnitt 5


Kaspar i Nudådalen avsnitt 4

Hade fullt upp igår så satt inte vid datorn något därför kom 3e avsnittet av Kaspar i Nudådalen idag. Men här kommer fjärde också. Har inte bakat något än. Kände mer för att pyssla. Så igår gjorde jag några julkort. Det tog tre timmar och jag är inte klar med alla! Tittade även på två filmer. Ensam hemma och Ensam hemma 2. Så underbart! Som jag har saknat denna pojk! Samma som varje år. Alltid lika underbar!

Kaspar i Nudådalen avsnitt 3


Kaspar i Nudådalen Avsnitt 2

2a December!
Äntligen helg och i helgen ska jag försöka baka lite julgodis. Har inte bestämt vad det blir än men det återstår att se. Visar er i helgen!

Test

Har aldrig lagt upp ett youtubeklipp så jag testar nu.


FiraJul.nu

Nu finns en länk till min blogg på FiraJul.nu. Jag brukar kolla på FiraJul.nu för att leta olika julbloggar, spana in lite julrecept och lute smått och gott som har med julen att göra. En mycket bra sida tycker jag!
Så om du vill få inspiration till jul eller leta olika julbloggar eller kanske du vill få din egen julblogg länkad där. Gå in HÄR! eller tryck på bilden.

Shoppat julsaker!

Var och kollade runt lite i affärer idag och det är så underbart att vissa affärer har börjar redan nu med julsaker! Så det är klart man ställer upp och shoppar lite..
Hittade denna bok. I jul ska det bakas!
Köpte lite pepparkaksformar också. Jag har ju precis flyttat ihop med min kille så jag har ju inga egna formar men nu har jag några i alla fall.

Snart dags för panduro igen

Nu under kvällen har jag suttit och tittat i Pandurokatalogen och jag funderar på att köpa lite mer saker till jul. Har hittat massor med saker men också väldigt mycket inspiration.
Pandurokatalogen
Inspiration

IB Laursen

Har länge velat ha dessa fina vispskålar från IB Laursens kollektion mynta. Jag vill ha hela hennes kollektion och kommer önska mig massor i julklapp och hålla tummarna att jag får något då. Annars så köper jag själv för jag tycker dom är så vacker! :)
Dessa köpte jag idag:
Fler saker från det här märket

Torka svamp

Nu ska här torkas svamp!
Min mamma har varit ute och plockat en massa så jag fick lite som jag tänkte torka och lägga i en fin burk :) Tycker det kan vara en fin dekoration. Resultatet får ni se nått tag.

RSS 2.0